Prvi hotel sa 5* na najpopularnijo destinaciji u Srbiji  – Grand Hotel Tornik 5*. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010m gde se susreću planinske i morske struje. Ekskluzivan SPA WELLNESS centar koji se prostire na 2.250m2, najsavremenije opremljen kongresni komolkes, atraktivna terasa od 1.500m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa. Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Sobe su dvokrevtne sa francuskim ležajem i odvojenim ležajevima ( fen, mini bar sef, TV, direktna telefonska linija, wi-fi, bade mantil,  kućne papuče, bade mantil ). Junior apartman ( fen, mini bar sef, TV, direktna telefonska linija, wi-fi, bade mantil,  kuće papuče, bade mantil).

SPA WELLNESS CENTAR -impresivna oaza mira i relaksacije

U ponudi su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada – pomaže u poboljšavanju cirkulacije i opuštanju misića. Bio sauna  – savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora. Finska sauna  – siva sauna koja pruza apsolutno opuštanje i cišćenje tela od toksina. Ruska banja –  sauna povišene temperature pogodna za cišćenje disajnih puteva. Tepidarium –  relaks tople klupe za opuštanje između korišćenja dva spa sadržaja. Hamam – tursko kupatilo koje povoljni deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže izbacivanje toksina. Relaks soba sa himalajskom solju – mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium – za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana – za rashladjivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi – osvežavanje i rashladjivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže – kombinacija hidro – masaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.

, , , ,