+387 65 236 348 pon. - pet. 8.00 - 16.00

Izrael

Šta reći o ovoj državi? Veličine nešto preko 20 000 km2 i sa nešto više od 8 miliona stanovnika, sa 70% pustinje, a ipak tako moćne i tako značajne u odlučivanjima o najvažnijim pitanjima zemaljskim. Zemlja koja postoji od 14. maja 1948. godine a ipak je tu uvijek postojala. Zemlja Adama, Noja, Avrama, Mojsija, Davida i prije svega Sina Božijeg-Isusa Hristosa…..Zemlja svih nas!

Zemlja Starog Zavjeta, Jevanđelja, Poslanica, Otkrovenja….. Obećana zemlja, Sveta zemlja. Zemlja Jevreja, Arapa, Grka, Misiraca, Jermena, Rusa, Srba… zemlja svih jezika i religija. Zemlja Rođenja i Vaskrsenja. Zemlja svih ljudi, zemlja na zemlji. Tu, za trenutak skrivenu moć ovog prostora, osjetićete i povezati vrijeme od stvaranja svijeta do danas.


0


Leave a Review

By Train/tube

By bus

By Taxi/cabs

Terms of payment

CIJENA ARANŽMANA SA PDV-OM IZNOSI 2630,00 KM

Plan obroka:
Polupansion u hotelima pocev od vecere na dan dolaska u hotelu u Tiberiasu I zavrsivrsi sa doruckom u hotlelu u Vitlejemu na dan povratka.


Cijena ukljucuje:
- Povratana avio karta;
- 7 nocenja na bazi polupansiona Tiberias 2x hotel Days; Jerusalem 2x hotel Jerusalem Gold; Vitlejem 3x Shepherds house hotel;
- Usluge lokalnog vodica;
- Autobus klimatizirani turisticke klase/ kompanija Qawasmi;
- Organizaciju i realizaciju programa;
- Sve ulaznice po programu koje su napisane;
- U navedenoj cijeni je ukljucena napojnica od 37 US$ za vodica I sofera I hotele (1 dolar po danu za hotele UKUPNO 7 us$/ 2 US$ po danu za sofera UKUPNO 15 us$ I 2 US$ za vodica ukupno 15 US$ po osobi ) total= 37 US$.

CIJENA NE UKLJUCUJE:
- Nosenje koferima u hotelima – ova usluga kosta po 3 US$ za svaki hotel – ova suluga nije obavezna
- Sve vrste osiguranja
- Ulazne vize za Izrael koje su potrebne BiH gradjanima – cijena ulazne vize je 25 US$ po osobi. Da bi smo dobili grupnu ulaznu vizu potrebno je da apliciramo za vizu za najmanje 10 osoba.
- Sve ulaznice koje nisu navedene u programu
- Aerodromske taxe na dan polaska tacno se zna oko 40,00 €
- Zdravstveno putovanje putnika je obavezno I molim vas da u Izrael dodjete sa zdravstvenim osiguranjem putnika.
- Doplata za jednokrevetnu: 420 US$

USLOVI PLAĆANJA:

- PRILIKOM REZERVACIJE UPLATA U IZNOSU OD 200,00 EUR, DO 25.12.2020.GODINE POTREBNO JE UPLATITI IZNOS OD 700,00 KM PO OSOBI.

Terms of travel

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije „Istra Tours“.

Travel Programme (8 dana)

JERUSALEM SVETA ZEMLJA

 • 1

  srijeda 22.4.2020

  Let iz Beograda u jutarnjim časovima. Dolazak u Tel Aviv u poslepodnevnim časovima. Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti transfer za Lidu. Obilazak Crkve sv. Georgia. transfer za Tiberijas. Smještaj u hotel. Večera, noćenje, Tiberijas, 1. noć.

 • 2

  četvrtak 23.4/.2020

  Nakon doručka sveta mesta oko Galilejskog jezera. Jardenit, mali Jordan, istoka Jordana iz Galilejskog jezera. Ploča na srpskom jeziku. Kapernaum, Hristova i apostolska postojbina u vremenu rađanja Crkve. Gora Blaženstva. Smeštaj u hotel u Tiberijasu, večera i noćenje. 2. noć.

 • 3

  petak 24.4.2020

  Nakon doručka, vozimo se do gore Tavor. Gora Preobraženja, manastir Svetog Ilije. Obilazak i katoličkog manastira Hrista Svedržitelja. Nastavak puta do Kane Galilejske. Pravoslavni i katolički hramovi Svadbe u Kani. Nazaret, pravoslavna crkva Blagovesti – hram Svetog Arhangela Gavrila s Marijinim izvorom. Katolička katedrala Blagovesti s kućom Svete Porodice. Haifa, Bahajski vrtovi i pauza za kafu u pejsažnoj Nemačkoj Koloniji u Haifi. Transfer za Jerusalim. Večera i noćenje, Jerusalim, 3. noć.

 • 4

  subota 25.4.2020

  Maslinska gora, Kapela Vaznesenja, Analipsis. Oče naš, crkva s natpisom na srpskom i ostaci Bazilike Eleone. Manastir Svete Marije Magdalene, Getsimanski Vrt, Grob Presvete Bogorodice. Sionska Gora, Odaja Tajne Večere, put Stradanja, Tamnica, kapija “iglenih ušiju i sudnjih vrata” u zadužbini Romanovih i kapele sveštenomučene porodice Romanovih i crkva Svetog Aleksandra Nevskog. Hram Vaskrsenja. Povratak u hotel. Večera i slobodno vreme u Jerusalimu, noćenje, 4. noć.
  Nakon večere mogućnost odlaska u Crkvu Groba Gospodnjeg na Svenoćno bdenje i liturgiju, i slobodno vreme u novom Jerusalimu.

 • 5

  nedelja 26.4.2020

  Doručak u hotelu. Vadi Kelt, Laura Svetog Georgija Hozevita. Mesto Krštenja i Bogojavljenja na reci Jordan. Jerihon, manastir Posnice Gospodnje, na Četrdesetodnevnoj gori, Gori Iskušenja. Mrtvo More, lekovite kupke u mineralnom blatu Mrtvog mora. Transfer u Vitlejem, večera i noćenje. 5. noć.

 • 6

  ponedeljak 27.4.2020

  Bogosluženje u pećini Rođenja, Bazilika Rođenja Hristovog. Doručak u hotelu. Pastirska Polja i ostaci Jelenine bazilike Pastira, sa grobom Svetog Ave Pimena palestinskog. Poseta sveštenoj obitelji Svetog Save Osvećenog, najstarijoj trajno živućoj monaškoj zajednici na svetu. Večera i noćenje, Vitlejem, 6. noć.

 • 7

  utorak 28.4.2020

  Poseta Svetom Grobu Hristovom i Bazilici Vaskrsenja. Ukoliko bude sveštenog lica u grupi – Poseta Jerusalimskoj Patrijaršiji. Crkva Svetog Arhanđela Mihaila, zadužbina cara Milutina Nemanjića. Jevrejska Četvrt, Zid Plača, Kajafina Kuća. Ein Karem, stari grad. Rodno Mesto Svetog Jovana Krstitelja. Muzej Holokausta Jad Vašem. Smeštaj u centru Jerusalima. Vitlejem, 7. noć.

 • 8

  srijeda 29.4.2020

  Nakon doručka, poseta Staroj Jafi. Dolazak na aerodrom Ben Gurion, bezbednosne formalnosti, let za Beograd u ranim popodnevnim časovima.

Related tours