+387 65 236 348 pon. - pet. 8.00 - 16.00

TREBINJE | dvodnevni izlet

Trebinje je gradsko naselje i sjedište grada Trebinja u Republici Srpskoj, BiH. Prema konačnim podacima popisa stanovništva 2013. godine, u naseljenom mjestu Trebinje ukupno je popisano 22.987 lica. Ime grada potiče ili od latinske riječi tribunus (tribunus militum je zapovjednik jedne veće ili više manjih jedinica rimske vojske) ili od slovenske riječi treb, što znači žrtva (žrtvovati).


0


Leave a Review

By Train/tube

By bus

By Taxi/cabs

Terms of payment

CIJENA ARNŽMANA SA PDV-OM IZNOSI 85,00 KM

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Pratilac grupe iz Istra Tours-a;
- Prevoz autobusom;
- Organizaciju i realizaciju programa;
- Smještaj u app 3* sa uslug najam vila Marija;
- Boravišna taksa;

CIJENA NE OBUHVATA :
- Individualne troškove;

Terms of travel

CIJENA FORMIRANA NA 30 PLATIVIH
INFORMACIJE NA TEL:053 – 208/041
KALKULACIJA RAĐENA NA MINIMUM 40 PLATIVIH I DVA PROFESORA U PRATNJI
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *ISTRA TOURS *
Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’ ISTRA TOURS ’!

Travel Programme (1 dan)

Dvodnevni izlet u Trebinje

POLASCI: TESLIĆ/ DOBOJ /MODRIČA / DERVENTA/ PRNJAVOR

  • 1

    20.06.2020.GODINE

    Polazak ispred hotela u 6h. Putovanje ka Trebinju sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Nastavak puta u zapadni dio Hercegovine preko Popovog polja (rodno mjesto Sv. Vasilija Ostroškog), Ljubinja i Stoca. Dolazak u Mostar. Posjeta građevinama koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je prije 1558.g. i po predanjima Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na lijevoj strani rijeke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Posle posjete Mostaru.. U dolasku Trebinju posjeta manastiru Tvrdoš. Obilazak manastira i vinarije Tvrdoš iz 13.vijeka. Zatim dolazak u Trebinje i smještaj. Slobodno vrijeme.

  • 2

    21.06.2020.GODINE

    Odjavljivanje iz app vila Marija u centru grada. Odlazak do Hercegovačke Gračanice, galerija pozlaćenih Ikona i mauzolej pjesnika Jovana Dučića. Zatim slobodno vrijeme na “Trgu Pjesnika” gdje se možete fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. Platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvježiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu ćete osim poklona pjesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park) vidjeti gradsku pijacu, Katedralu, Dučićev i Njegošev spomenik sa fontanama. Slobodno vrijeme za ručak. Zatim okupljanje grupe i polazak prema Sarajevu i Doboju.

Related tours